Rita

Mataries algú que estimes?

SINOPSI

En Toni i la Júlia són germans. Ell és de tirar pel dret i ella és incapaç de prendre decisions. Quan, al Toni, el veterinari li aconsella eutanasiar la seva gossa Rita, la seva seguretat personal s’esvaeix. La Júlia, en canvi, té molt clar quina és la decisió que s’ha de prendre. Però quan en Toni planteja el mateix respecte la mare, les decisions dels germans esclaten a la família.

Rita és una obra sobre la família, sobre els germans, sobre el vincle materno-filial i, també, és una obra sobre la incapacitat d’acceptar la mort. Una tragicomèdia que parla de la dificultat de “deixar anar” les persones que estimem, ens planteja què és viure amb dignitat i explora la legitimitat que tenim de decidir sobre la mort dels altres.

FITXA ARTÍSTICA

 • Autoria i direcció: Marta Buchaca
 • Intèrprets (La Villarroel):
 • Intèrprets (Sala Beckett): Anna Moliner i David Bagés
 • Intèrprets (Terrats en Cultura): Sara Espígul i David Bagés
 • Escenografia: Sebastià Brosa
 • Vestuari: Míriam Compte
 • Il·luminació: Jordi Berch
 • So: Carles Bernal
 • Ajudant de direcció: José Pérez
 • Assistenta direcció: Anna Bofill
 • Fotografia: David Ruano
 • Publicitat: Chârles
 • Comunicació: Marc Comes
 • Producció executiva: Fixentia
 • Ajudant de producció: Anna Vilella
 • Producció: La Pocket
 • Distribució de l’espectacle: Bitò
 • Agraïments:

REPRESENTACIONS

RECONEIXEMENTS

MULTIMÈDIA (by xavi buxeda)